Business coach

Alex JAnssen

contact opnemen met Alex

In mijn werkzame leven ben ik steeds meer gaan doen waar ik goed in bleek te zijn. Dat voelde niet alleen heel prettig, maar ik boekte er ook aantoonbare resultaten mee. Dat gun ik iedereen! Ik ben mij er wel van bewust dat mensen daar soms een steuntje in de rug bij nodig hebben. Deze steun wil ik graag bieden. Ik stimuleer mensen (weer) de regie over werk en leven in eigen hand te nemen.

Over Alex Janssen

Alles draait om ‘doen waar je goed in bent’. Maar hoe weet je waar je goed in bent? Ik activeer mensen om hun persoonlijke competenties (aard en aanleg) en valkuilen in kaart te brengen en koppel die dan aan de vooraf gestelde doelstelling. Dat klinkt heel ‘maakbaar’, maar het proces moet heel zorgvuldig zijn. Mensen moeten zich veilig voelen om in beweging te komen. De voorwaarden daarvoor kan ik invullen: ik kan snel een vertrouwensrelatie met iemand opbouwen door me te verplaatsen in zijn of haar leefwereld. Of diegene nu medewerker, leidinggevende, directeur of (startende) ondernemer is.

Mijn klanten omschrijven mij als eerlijk, duidelijk, begripvol en respectvol confronterend. In mijn aanpak maak ik gebruik van een scala aan beproefde methodieken en instrumenten. Ik selecteer per situatie de meest passende, uitgaande van de persoon die ik begeleid.

Specialisatie van Alex Janssen

Achtergrond van Alex Janssen

Na het vervullen van een aantal technische functies ben ik jarenlang werkzaam geweest als afdelingsmanager en leidinggevende op directieniveau binnen een grote automatiseringsonderneming. In 2002 ben ik mijn eigen bedrijf gestart op het gebied van ‘Mens en werk’ en sinds 2011 ben ik gecertificeerd coach.

Gevolgde opleidingen: HBO Algemeen management, Post HBO Coaching en begeleiding.

Ik ben als registercoach verbonden aan NOBCO (de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches) en ben senior Practitioner bij het EMCC (European Mentoring & Coaching Counsil).

Laten we in contact komen!

Laten we in contact komen!