Business analist, coach, recruiter

Fernando Estarippa

contact opnemen met Fernando

Ik ben een ervaren IT Manager en heb een jarenlange ervaring in de automatisering. Als automatiseerder heb ik me veel met bedrijfsprocessen beziggehouden. Van (her)ontwerpen en automatiseren naar  verbeteren. Hier heb ik ook een ruime ervaring opgedaan met kwaliteitssystemen als Lean, INK, ISO, CMM(i), maar vanuit een bedrijfskundig oogpunt weet ik dat het uiteindelijk gaat om resultaatcontinuïteit en rendement.

Mijn aanpak is Luisteren ➜ Analyseren ➜ Oplossen ➜ Waarde toevoegen.
Samen met Symion kunnen we alle verbeteringen aan op zowel procesgebied als op mensgebied.

Over Fernando Estarippa

Coach en begeleiden IT
Ik heb aan veel mensen leiding gegeven en vind het leuk om IT mensen te coachen en het beste er uit te halen. Ik kan hierbij putten uit veel ervaring. Verder help ik bedrijven en organisaties met het opstellen, beschrijven en uitwerken van hun strategische plannen, natuurlijk op ICT gebied, maar ook op organisatorisch (o.a. HR) gebied. De strategische plannen kunnen hierbij variëren van  Businessplannen, Afdelingsplannen, maar ook Business Continuity plannen, Informatiebeveiliging, Cyber Security beleid en dergelijke.

Recruiter
Als recruiter ben ik de schakel tussen sollicitant en organisatie. Bekijk ook Werving en Selectie op deze site.

Professionaliseren HR processen
Goede bedrijfsprocessen leiden tot een hoger rendement en meer plezier in het werk. Als Business Analist hou ik me graag bezig met het opzetten en verbeteren van bedrijfsprocessen die daarmee waarde toevoegen voor het bedrijf en de mensen. Ik ben analytisch, creatief en een procesdenker en weet mijn ideeën en oplossingen in klare heldere taal te presenteren. Dan is ook gelijk duidelijk hoe het hogere rendement gehaald kan worden.

  • Inrichten, automatiseren en verbeteren van uw (HR) bedrijfsprocessen.
  • HR processen beter aan laten sluiten bij uw organisatie
  • ICT processen voorbereiden op de toekomst (bijv. Clouddiensten

Specialisatie van Fernando Estarippa

Ik werk graag als:

  • Business analist
  • Coach
  • Organisatieadviseur
  • Recruiter
  • Opleidingsadviseur

Achtergrond van Fernando Estarippa

Ik heb een technische en bedrijfskundige achtergrond en heb een grote verscheidenheid aan functies vervuld bij kleine, middelgrote en zeer grote organisaties. Hierbij heb ik rollen gehad als IT specialist, Projectleider, ICT Manager, Opleidingsadviseur, Organisatieadviseur en Recuiter (in combinatie met het opzetten van het Werving en Selectie proces). Verder heb ik succesvol invulling gegeven aan inrichting van loopbaanontwikkeling, functie- en rolbeschrijvingen, strategische opleidingsplannen en HR procesverbetering. Via Symion bied ik mijn kennis en ervaring aan op de gebieden organisatieadvies, opleidingsadvies, werving en selectie, outplacement begeleiding, functiebeschrijvingen, ICT personeelshandboek, vakprofielen en (her)structureren van HR bedrijfsprocessen. Kernwoorden: Organisatieadvies, Opleidingsadvies, Werving en Selectie, recruiter, recruitment, outplacement, functiebeschrijvingen, personeelshandboek, Vakprofiel, bedrijfsprocessen, proces, functie, FWG, CMMi, People-CMM, INK, ISO, Kwaliteitssysteem, website, webdesign

Laten we in contact komen!

Laten we in contact komen!