Inzetbaarheid, vitaliteit en ontwikkeling

Frits Roemeling

contact opnemen met Frits

Samenwerken is leuk zolang er sprake is van helderheid: wie doet wat, wanneer en waarom. Wat verwachten we van elkaar en wat drijft jou en je collega’s. Wat is jouw rol, wat zijn je vrijheden, waar heb je te maken met anderen? En als je wilt groeien en ontwikkelen, welke kant kan je dan op?

Over Frits Roemeling

Werken zónder duidelijke structuur en rolverdeling kan soms effectief zijn, maar meestal is structurering wenselijk, vaak zelfs wettelijk verplicht. Bij alle vormen van beschrijving van werk en werkprocessen bied ik specialistische hulp. Ik analyseer en beschrijf de actuele situatie, wenselijke situatie en ontwikkelscenario’s.

Als basgitarist weet ik dat het vasthouden aan het ritme zekerheid en duidelijkheid biedt aan andere bandleden. Het loslaten leidt tot improvisatie en creativiteit. De kunst is hierin de juiste balans en timing te vinden.

Specialisatie van Frits Roemeling

“Analyseren, beschrijven en structureren”

Vragen, luisteren, analyseren en beschrijven, dat is de basis van mijn aanpak. Ik wil graag weten welke keuzes een leidinggevende maakt en waarom. Tijdens dit proces ontstaat bij mij én bij de opdrachtgever een dieper inzicht in de mogelijkheden en de wensen voor ontwikkeling. Van hieruit kunnen leidinggevenden verder werken aan maatwerkoplossingen voor tal van HR vraagstukken.

Deze aanpak gebruik ik met name voor het maken van functiebeschrijvingen, het omschrijven van visie, missie en strategie en het ontwerpen van loopbaanpaden en ontwikkelportfolio’s. Daarnaast ben ik een uitstekende HR sparringpartner bij vraagstukken op het gebied van employability. Ook heb ik ervaring in het ontwikkelen van systemen voor het meten en verbeteren van medewerkerstevredenheid.

Achtergrond van Frits Roemeling

Na een start in een technische opleiding heb ik gekozen voor een meer mensgerichte omgeving. Ik heb uitgebreide ervaring als HR-adviseur en HR-manager. Ik heb mijn ervaring in de gezondheidszorg de laatste jaren aangevuld met het werken als zelfstandig adviseur in het bedrijfsleven. Ik kan me snel inwerken in iedere bedrijfsomgeving, maar heb een voorkeur voor complexe, technische processen.

Laten we in contact komen!

Laten we in contact komen!